Koulutukset

OPPIVA-verkosto järjestää kuntien opetusalan ammattilaisille koulutuksia, kehittämispäiviä ja laajempia koulutusohjelmia. Yksittäiset koulutukset ja tapahtumat on listattu tapahtumiin.

 

Tulevat koulutukset

Vuoden 2021 koulutusvalikoima päivittyy pian

 

Menneet koulutukset

Viestintä kouluyhteisössä -webinaari

Onnistuessaan viestintä tavoittaa ja osallistaa koko yhteisön ja mahdollistaa ennakoivan työotteen, työn oikea-aikaisen suunnittelun sekä lisää turvallisuutta ja hyvinvointia.
Viestinnästään palkitun lahtelaisen Kasakkamäen koulun rehtori Lotta Hagström kertoo onnistuneen viestinnän elementeistä.

Lue lisää!

VIESTINTÄ REHTORIN ja päiväkodinjohtajan työssä -webinaarisarja

Kolmiosaisen webinaarisarjan tavoitteena on antaa rehtoreille, apulaisrehtoreille ja muille koulun viestinnästä vastaaville tukea niin koulun sisäiseen kuin ulkoiseenkin viestintään.

Voit osallistua koko webinaarisarjaan tai sen yksittäisiin osiin.

Webinaarien alun kouluttajan informaatio-osuus tallennetaan, loppupuolen työpajatyöskentelyä ei nauhoiteta.

Lue lisää!

Muutosvalmentaja-koulutusohjelma rehtoreille ja päiväkodinjohtajille

Muutosvalmentaja-koulutusohjelmien tavoitteena on kouluttaa ja valmentaa kokeneita kehittäjärehtoreita ja päiväkodinjohtajia muutosvalmentajiksi tukemaan oppimisen muutosta omissa työympäristöissään.

Koulutus vahvistaa johtamistaitoja sekä pedagogista ja ammatillista osaamista. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstön täydennyskoulutusta. Koulutusohjelma on osallistujille maksuton. Yhteen koulutusohjelmaan mahtuu mukaan 60 osallistujaa.

Muutosvalmentaja 2020–21-koulutusohjelma käynnistyy webinaarilla 10.11.2020 klo 14.00-16.30.

Lue lisää!

Apua arviointiin – voimaa verkostosta-kouluttajakoulutus

Apua arviointiin – voimaa verkostosta ‐kouluttajakoulutuksella luodaan valtakunnallista osaamista perusopetuksen arvioinnin ja opetushenkilöstön arviointiosaamisen tueksi.

Kouluttajakoulutuksella vahvistetaan osallistujien arviointiosaamista, kouluttajataitoja sekä luodaan valtakunnallinen arviointiosaajien verkosto. Koulutuksen aikana koulutettaville rakentuu työkalupakki ja materiaalia oman työn tueksi.

Lue lisää!

Katso muut koulutukset ja tapahtumat Tapahtumat-sivuilta.